Okurková láska na první ochutnání

Její chuť si zamiluje i ten, kdo zeleninové záhony obchází obloukem. Okurka je prostě jedinečná, a to naslano i nasladko.
Co si ji ale tentokrát užít ještě trochu jinak, než jste možná zvyklí? Její svěžest si vychutnáte plnými doušky díky okurkovému sirupu od Kitlu. A věřte nám, bude to láska na první ochutnání.

S nástupem teplého počasí již tradičně přichází společnost Kitl s letní limitovanou edicí. Jako první v České republice vyrábí okurkový sirup v Bio kvalitě. Skvěle se hodí k přípravě osvěžujících limonád i k ochucení alkoholických i nealkoholických koktejlů.
 
 

Okurkový sirup Kitl získal četná ocenění pro svou chuť, kvalitu a jedinečnost výroby v Bio kvalitě. Může se pochlubit oceněním Výrobek roku Libereckého kraje v kategorii Biopotravina a Zlatý klas na veletrhu Země živitelka.

 

Pro přípravu limonád i do osvěžujících drinků

Okurka má jednu obrovskou výhodu – její lehká chuť si totiž perfektně sedne s jinými ingrediencemi a výsledek bude vždycky stát za to. Stejně tak vás může těšit i to, že s touto zeleninou nebudete vůbec hřešit, je to totiž zdroj vitamínů A, C, skupiny B i minerálních látek v podání draslíku, sodíku, zinku nebo třeba mědi a fosforu. Je to vlastně taková zeleninová zahradní lékárna, která v podání Okurkového Syrobu pohladí i zachutná.

Recept na osvěžující okurkové mojito od Kitlu

Suroviny:

Kitl Syrob Okurka Bio

Limetky

Kostky ledu

Čerstvá máta

Vychlazená soda

Jak na to:

  1. Na dvě vysoké servírovací sklenice podrťte čerstvou mátu s limetkou.
  2. Přidejte led a zalijte ho okurkovým Syrobem.
  3. Vše zalijte vychlazenou sodou.
  4. Výsledný nápoj ozdobte čerstvou mátou a limetou.